top of page

Kuka olen?

Olen oululainen valokuvaaja, muusikko ja soitonopettaja.

Työni jakaantuu kahtia valokuvaamisen ja musiikin kesken. Arki-iltaisin opetan kitaran ja ukulelensoittoa perustamassani musiikkikoulussa Kitarastudio Fiilis  ja muun ajan valokuvaan tai teen muuta luovaa. Valokuvaaminen on yksi intohimoistani. Valokuvaamisessa pääsen toteuttamaan visuaalista puoltani. Olen omistanut elämäni asioille, joita aidosti rakastan. Luovuus on minulle elämäntapa.

Olen luonteeltani rauhallinen ja äärimmäisen kärsivällinen. Pyrin välttämään kiirettä, höseltämistä ja puolivillaisesti tehtyjä asioita. Haluan keskittyä luoviin asioihin ja tehdä ne harkiten ja huolella. Olen tarkka yksityiskohdista ja panostan laatuun määrän sijasta. Pyrkimyksenäni on kulkea omaa tietäni, ajatella itsenäisesti ja tehdä asiat omalla tavallani. Valokuvaajana työnjäljessäni näkyykin vahvasti oma persoonallinen tyylini ja ennen kaikkea ilo tekemiseen.

Vaikka viihdynkin hyvin yksin ja kaukana väkijoukoista sekä hälinästä, tulen kuitenkin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Mikäli en vapaa-ajallanikin tee jotain luovaa, minut löytää ulkoa luonnon ääreltä. Luonnosta löytyy rauha ja inspiraatio. Arvostan vapaa-aikaa ja kiireettömyyttä enemmän kuin jatkuvaa suorittamista. Myös luovuudelle tärkeää on vapaa-aika, jolloin ideoita syntyy. Valitsen harkiten projektit joihin lähden mukaan. Tämä auttaa minua pitämään aidon mielenkiinnon, innostuksen ja laadukkuuden yllä tekemisessäni.

Valokuvaus: Tiia Ung

"ONE OF THE WAYS PEOPLE EXPRESS THEIR APPRECIATION TO THE REST OF HUMANITY IS TO MAKE SOMETHING WONDERFUL AND PUT IT OUT THERE"
- STEVE JOBS

bottom of page