600TZ6_4189.jpg

KUKA OLEN?

Olen oululainen 35-vuotias muusikko, soitonopettaja ja valokuvaaja. 

Rakastan kaikkea luovaa tekemistä. Musiikki ja visuaaliset asiat, kuten grafiikka ja valokuvaaminen ovat intohimojani. Ne ovat asioita, joista jaksan innostua joka päivä yhä uudelleen. Olen omistanut elämäni asioille, joita aidosti rakastan. Luovuus on minulle elämäntapa.

Olen luonteeltani rauhallinen ja äärimmäisen kärsivällinen. Pyrin välttämään kiirettä, höseltämistä ja puolivillaisesti tehtyjä asioita. Haluan keskittyä luoviin asioihin ja tehdä ne harkiten ja huolella. Olen tarkka yksityiskohdista ja panostan laatuun määrän sijasta. Pyrin ajattelemaan itsenäisesti ja tekemään asiat omalla tavallani. Työnjäljessäni näkyykin vahvasti oma persoonallinen tyylini ja ennen kaikkea ilo tekemiseen.

Vaikka viihdynkin hyvin yksin ja kaukana väkijoukoista sekä hälinästä, tulen kuitenkin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Mikäli en vapaa-ajallanikin tee jotain luovaa, minut löytää ulkoa luonnon ääreltä. Luonnosta löytyy rauha ja inspiraatio. Arvostan vapaa-aikaa ja kiireettömyyttä enemmän kuin jatkuvaa suorittamista. Myös luovuudelle tärkeää on vapaa-aika, jolloin ideoita syntyy. Valitsen harkiten projektit joihin lähden mukaan. Tämä auttaa minua pitämään aidon mielenkiinnon, innostuksen ja laadukkuuden yllä tekemisessäni.

Sijainti: Oulu

Löydät minut myös Instagramista, Facebookista ja Youtubesta. Ota kanavani seurantaan!

Musiikki:

Valokuvaus:

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Tekemääni grafiikkaa löydät joko KEIKKAJULISTEET-osiosta tai GRAFIIKKAA-sivulta.

Valokuvaus: Tiia Ung

"HAVE THE COURAGE TO FOLLOW YOUR HEART AND INTUITION. THEY SOMEHOW ALREADY KNOW WHAT YOU TRULY WANT TO BECOME."

- STEVE JOBS