Info

Infosivulta löydät valokuvauksen toimitusehdot ja tietosuojaselosteen.

Toimitusehdot

KUVAUKSEN HINTA

  • Kaikki yksityishenkilöille tarjottavien palveluiden hinnat sisältävät alv 24%

  • Hinnaston hinnat ovat kilpailukykyiset työmäärään, osaamiseen ja laatuun nähden. Hinnoista ei ole mahdollista saada alennuksia tai tarjouksia.

  • Pitempien matkojen osalta hintaan lisätään kilometrikorvaus (0,46€ / km vuonna 2022), mahdolliset päivärahat ja majoitus yön yli kestäviin työmatkoihin.

KUVAUSPAKETTIEN SISÄLTÖ JA TOIMITUS

  • Kaikki paketit pitävät sisällään valokuvauksen, kuvien muokkauksen ja valittujen kuvien toimituksen digitaalisina (jpg.) täysilaatuisina tiedostoina.

  • Toimitettavien valmiiden kuvien määrä riippuu kuvauspaketista.

  • Projektista ja asiakkaan tarpeesta riippuen valmiiden kuvien määrä kuvauspaketeissa voi hieman vaihdella.

  • Isommissa projekteissa valokuvat toimitetaan linkkinä nettigalleriaan, josta niitä voi katsella ja ladata itselleen.

  • Pienempien projektien kuvat voidaan toimittaa pilvipalvelimen latauslinkkinä.

  • Kuvien toimitusaika on noin 2–3 viikkoa projektin laajuudesta riippuen. Jokainen projekti arvioidaan myös tapauskohtaisesti.

  • Asiakkaalle luovutettaviin kuviin ei tule vesileimaa.

KUVAAJAN OIKEUDET

  • Kuvaajalla on oikeus käyttää projekteissa valmistuneita kuvia nettisivuillaan ja somekanavissaan työnäytteenä.

  • En valitettavasti ota vastaan kuvausprojekteja, joista syntyneitä kuvia ei ole lupaa käyttää vähintäänkin nettisivuilla. Kuvien julkaisemisen viivästäminen kohtuuden rajoissa on mahdollista.

  • Poikkeuksena kuvien julkaisuun voidaan kuitenkin pitää kuvia lapsista ja arkaluontoisia yrityskuvauksia, mikäli syy on perusteltu.

ASIAKKAAN OIKEUDET

 

  • Asiakkaalla ei ole oikeutta muokata tai manipuloida valmiita kuvia millään  tavalla. Tämä koskee mm. kuvien rajausta, värien, valon, kontrastin yms. säätöä.

  • Asiakas saa oikeuden käyttää valokuvia yksityisessä käytössään ja saa valmistaa niistä haluamansa määrän sähköisiä, sekä printtikopioita.

  • Asiakkaalla ei ole lupaa lähettää kuvia kilpailuihin tai käyttää niitä kaupallisiin tarkoituksiin ilman kuvaajan lupaa.

  • Asiakas on velvollinen mainitsemaan kuvaajan nimen sosiaaliseen mediaan julkaisun yhteydessä.

KUVAUKSEN VARAUS

  • Jokaisesta kuvausprojektista kirjoitetaan kuvaussopimus.

  • Valokuvaus ja siihen varattu kuvausajankohta varataan asiakkaalle vasta sopimuksen hyväksymisen jälkeen.

  • Sopimus toimitetaan ja kuitataan hyväksytyksi sähköpostilla.

  • Sopimuksen hyväksymisellä asiakas hyväksyy toimitusehdot.

PERUUNTUMISET JA KUVAUSTEN SIIRTO

 

  • Asiakkaalla on oikeus peruuttaa hääkuvaus ilman korvausta 6kk ennen sovittua ajankohtaa. Alle 6kk ennen sovittua ajankohtaa peruutetuista hääkuvauksista veloitetaan 500€ korvaus.

  • Hääkuvauksia voidaan tarpeen vaatiessa siirtää  1. kerran myöhempään ajankohtaan. Kuitenkin viimeistään 6kk ennen häitä.

HÄÄKUVAUS

  • Hääkuvista toimitetaan muutama maistiaiskuva 1–2 päivän sisällä juhlasta.

  • Hääpotretit sisältävät 20 kpl viimeisteltyjä täysilaatuisia kuvia. Lisäpotretit ovat 20€ / kpl. 

  • Täysilaatuiset kuvat palautetaan asiakkaalle 2–4 viikon kuluessa työn toteutumisesta sähköiseen salasanalla suojattuun web-galleriaan. Sesonkiaikana kuvien palautus saattaa kestää kauemmin, kuin hiljaisempina aikoina.

  • Hääpäivien kuvauksen lisätunnit ovat hinnaltaan 100€ / tunti. Lisätunneista sovitaan aina erikseen. Lisätunteja on mahdollista ostaa tarpeen vaatiessa lisää paikan päällä.

  • Dokumentaaristen kuvien määrään ei voi vaikuttaa. Parhaat kuvat valitaan editoitavaksi, niin että ne edustavat koko päivän kulkua ja tapahtumia parhaalla mahdollisella tavalla. Toimitettavat kuvat valitsee aina kuvaaja.

  • Toimitettavien dokumentaaristen kuvien määrästä on mahdollista saada arvio.

  • Valmiiden kuvien määrä saattaa hieman vaihdella esim. tapahtuman keston ja osallistujamäärän mukaan.

  • Hääkuvauksissa ei ole varausmaksuja.​​

OIKEUS MUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN.

 

Tietosuojaseloste

Tämä on Tuukka Nygård Photographyn EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Rekisteri on henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen.

 

REKISTERIN PITÄJÄ

 

Tuukka Nygård Photography

Y-tunnus: 3212101-8

info@tuukkanygard.com

 

REKISTERIN YHTEYSHENKILÖ

 

Tuukka Nygård

040 708 7012

info@tuukkanygard.com

 

REKISTERIN NIMI

 

Tuukka Nygård Photography asiakasrekisteri

 

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

 

Rekisteriä käytetään asiakkaiden tiedottamiseen, asiakassuhteiden hoitamiseen ja laskutukseen.

Henkilötietoja käytetään henkilötietolain mukaan, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille lukuunottamatta laskutukseen käytettävää OP-kevytyrittäjä palvelua.

REKISTERIN SISÄLTÖ JA TIETOLÄHTEET

 

Henkilörekisteriin merkittävät tiedot saadaan rekisteröidyltä itseltään. Rekisterin tiedot kerätään yhteydenottolomakkeella asiakkaan ottaessa yhteyttä palveluun. Osa rekisterin tiedoista voidaan kerätä jälkikäteen sähköpostin tai pikaviestinten (SMS, Whatsapp, iMessage) tai puhelimen välityksellä.

Rekisteri pitää sisällään asiakkaiden tietoja. Tiedot ovat seuraavat:

 

Yksityishenkilöt:

 

  • Nimi

  • Puhelinnumero

  • Sähköpostiosoite

  • Ostettu palvelu

Yritysasiakkaat:

  • Nimi

  • Puhelinnumero

  • Sähköpostiosoite

  • Ostettu palvelu

  • Y-tunnus

  • Käynti / postitusosoite

 

HENKILÖTIETOJEN LUOVUTTAMINEN

 

Henkilötietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Poikkeuksena ovat liiketoiminnan sujuvuuteen liittyvät pakolliset tahot:

 

  • Laskutuspalvelu OP Kevytyrittäjä.

        Yksityishenkilöt: Nimi ja sähköposti.

        Yritysasiakkaat: Nimi, sähköposti, Y-tunnus, postiosoite, verkkolaskutiedot.

 

OP kevytyrittäjä -palvelun tietosuojaseloste on luettavissa täältä.

 

Henkilötietoja ei näin ollen myöskään siirretä EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

HENKILÖTIETOJEN SUOJAUS

 

Sivuston palveluntarjoajan (Wix.com) palvelin on SSL-suojattu. Palvelimelta henkilötiedot saapuvat yhteydenottolomakkeen kautta suojattuun Google Gmail -palveluun. Gmailista ne tallennetaan Applen suojattuun iCloud-palveluun. Henkilötiedot tallennetaan ja niitä käytetään vain sähköisesti.

 

Lue lisää palveluntarjoajien turvakäytännöistä täältä:

 

 

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

 

Tietoja säilytetään vähintään kuvausprojektin valmistumiseen saakka. Tietoja voidaan säilyttää myös projektin valmistumisen jälkeen. Tarpeettomat ja vanhentuneet tiedot poistetaan aika-ajoin rekisteristä.

 

REKISTERÖIDYN OIKEUDET

 

Rekisteröidyllä on oikeus saada rekisterin yhteyshenkilöltä vahvistus siitä, käsitelläänkö häntä koskevia henkilötietoja, ja jos käsitellään, oikeus saada kopio henkilötiedoistaan.

 

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää, että häntä koskevat virheelliset henkilötiedot korjataan. Rekisteröidyllä on myös oikeus saada puutteelliset henkilötiedot täydennettyä toimittamalla tarvittavat lisätiedot.

 

TIETOJEN OIKAISU

 

Rekisterinpitäjä tekee tarpeen vaatiessa oikaisut tai täydentää rekisterissä olevan puutteellisen, virheellisen tai vanhentuneen tiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn asiakkaan pyynnöstä. Oikaisupyyntö on lähetettävänä kirjallisena ja allekirjoitettuna sähköisesti rekisterin yhteyshenkilölle Tuukka Nygårdille.