YKSITYISET KITARATUNNIT JA UKULELETUNNIT OULUSSA TAI ETÄNÄ YMPÄRI SUOMEN

Soitonopettaja - nettisivut kansikuva 6.
Soitonopettaja - nettisivut kansikuva 7.
Kitaransoiton opettaja kansikuva
Soitonopettaja - nettisivut kansikuva 5.

Hei!

Olen oululainen ammattikitaristi ja kitaransoiton opettaja. Opetan akustisella- ja sähkökitaralla pop-, jazz- ja rock-musiikkityylejä sekä niihin yhdistettäviä erilaisia tekniikoita. Lisäksi opetan ukulelensoittoa aina vasta-alkajista kehittyneempiin soittajiin.

Kitaransoiton opettaja oulu

KITARATUNNIT AIKUISILLE, LAPSILLE JA NUORILLE

TARJOAMANI SOITONOPETUS:

  • Kitaransoiton opetus

  • Ukulelensoiton opetus

  • Ohjeita omien biisien tekoon

  • Musiikin teorian opetus

MIKSI TULISIT JUURI MINUN KITARATUNNEILLENI?

  1. Olen kouluttautunut ammattimuusikko ja musiikkipedagogi

  2. Minulla on vuosien kokemus musiikista ja opettamisesta

  3. Ymmärrän laajasti musiikkia ja erilaisia soittotekniikoita

  4. Olen myös kuulemma ihan rento ja mukava tyyppi

Opetus saatavana myös etänä mistä päin Suomea tahansa!

Oppitunneilleni ei ole pääsykokeita tai muita vaatimuksia. Sinulla ei myöskään tarvitse olla aikaisempaa kokemusta musiikista tai instrumentin soittamisesta.

Soitonopetus -etusivu painike Copy.png

VOIT ALOITTAA SOITTOTUNNIT MILLOIN VAIN

Katso alta esittelyvideo!

Miksi soittotunneille kannattaa tulla?

Vaikka tietoa on nykyään valtavasti saatavilla ilmaiseksi, on sitä myös helposti liiaksi asti. Mikään ei korvaa kokenutta opettajaa, joka pystyy neuvomaan ja ohjaamaan sinut alusta alkaen oikeiden asioiden äärelle.

Musiikkipedagogina tiedän, mistä sinun kannattaisi lähteä liikkeelle uuden instrumentin opettelussa. Voi myös olla, että et tiedä, miten päästä eteenpäin harjoittelussasi ja tarvitset apua nostaaksesi osaamisesi seuraavalle tasolle. Itsenäisessä opiskelussa on lisäksi vaarana, että jokin asia tulee opeteltua alusta alkaen väärin.  

 

Soittotunneilla käynti toimii myös motivaationa harjoittelulle. Itsekseen harjoitellessa ei usein tule käytyä asioita läpi niin perusteellisesti kuin olisi tarpeen. 

Kitaransoiton opetus | oulu

Mitä tunneilla tehdään?

Oppitunneillani pyritään rentoon, mutta tehokkaaseen työskentelyyn. Lähdemme liikkeelle selvittämällä, miksi tunneilleni on tultu ja mitkä ovat tavoitteet soiton opiskelussa. Lähtökohtana tunneillani tehtävälle harjoittelulle on aina oppilaan yksilöllinen tarve. Sinun ei siis tarvitse esimerkiksi opetella lukemaan nuotteja, jos et ole siitä kiinnostunut. Tai mikäli haluat soittaa vaikkapa sähkökitaralla pelkästään rokkia, sekin on aivan ok!

Käymme tunneilla läpi mm. oikean soittoasennon, eri tekniikoita, teoriaa musiikin takana ja soitamme erilaisia kappaleita. Etenemme tunneilla askel askeleelta kohti tavoitteitasi esimerkiksi omien suosikkibiisien kautta. Annan joka tunnin päätteeksi tehtävän kotiin harjoiteltavaksi.

 

Tavoitteisiin ei mennä koskaan isoin harppauksin, vaan ottamalla pieniä askelia isompaa päämäärää kohti. Näillä eväillä kehitys on taattua!

Musiikkikoulu oulu

Missä opetan?

Pidän yksityistunteja toimitilassani osoitteessa Kumpulantie 1, 90230 Oulu. Lisäksi opetan bändisoittoa Oulun konservatoriolla.

Lisää tietoa löydät YHTEYSTIEDOT -sivulta.

Milloin tunnit voi aloittaa?

Vuoden 2021 tunneille ilmoittautuminen on käynnissä heti ja tunnit voi aloittaa 1.6. lähtien. Ota yhteyttä ja varaa heti paikkasi!

Ukulelensoiton opetus | oulu
Ukuleletunnit oulu
Kitaratunnit oulu

Mikä minusta tekee pätevän opettajan?

Olen valmistunut muusikoksi Tornion pop & jazz konservatoriosta ja musiikkipedagogiksi Oulun ammattikorkeakoulusta. Olen soittanut kitaraa kohta 20 vuotta ja soitonopettajan tehtävissä olen työskennellyt vuodesta 2014 lähtien.

 

Kitaransoiton opetus vaatii myös paljon muutakin, kuin pelkkää instrumentin hallintaa. Musiikkia lähes 10 vuotta opiskelleena ymmärrän musiikin ilmiöitä ja eri tyylilajeja sekä tekniikoita laaja-alaisesti. Lisäksi pedagogiset opinnot antavat minulle opettamiseen tarvittavat työkalut ja osaamisen.

Olen lisäksi soittanut kitaraa lukuisissa erilaisissa kokoonpanoissa aina akustisista duoista bilebändeihin ja heviyhtyeistä bigbändiin saakka. Olen myös ollut mukana muutamassa omaa musiikkia tekevässä yhtyeessä. Omien kappaleiden tekeminenkin on siis minulle tuttua.

Soitan tälläkin hetkellä bilebändissä, jazzkitara-duossa ja bigbändissä. Ylläpidän ja kehitän myös soittotaitojani harjoittelemalla säännöllisesti.

Kitaransoiton opetus ukulelensoiton opetus oulu
Soitonopetus oulu | Kitaransoiton opetus | ukulelensoiton opetus
Musiikkikoulu oulu