MUSIIKKI
Muusikko

 

Olen oululainen ammattikitaristi ja soitonopettaja. Takanani on muusikon opinnot Pop & Jazz Konservatorio Lappiasta ja musiikkipedagogin opinnot Oulun ammattikorkeakoulusta. Olen toiminut freelance-muusikkona vuodesta 2011 lähtien. Kitaraa olen soittanut vajaat 20 vuotta ja opiskellut sen saloja kahdeksan vuotta.

Muusikkona olen nähnyt ja kokenut tilanteita sekä tyylilajeja laidasta laitaan. Keikkakokemusta on kertynyt häistä hautajaisiin, duoista ja instrumentaali-trioista aina bigbandiin saakka. Tyylilajeista olen soittanut kaikenlaista hevistä jazziin. Soitan myös omaa musiikkia tekevässä yhtyeessä, joten uuden musiikin tekeminen, sovittaminen ja säveltäminenkin on minulle tuttua. Soitossani painotan musikaalisuutta ja omaa persoonallista ilmaisuani. Kitaran lisäksi soitan ja opetan ukulelea. Lisäksi taidan pianon perusteet ja tykkään laulaa stemmoja aina mahdollisuuden tullen. Olen pääasiassa sähkökitaristi, mutta olen viime vuosina kunnostautunut erilaisissa akustisen kitaran tekniikoissa. Referenssejä soitostani voit kuunnella Videot-sivulta.

Soitan tällä hetkellä aktiivisesti bilebändissä nimeltä Jenni Siuruainen & Sugar Bakers (JSSB), jazzkitara-duossa Keinonen & Nygård ja TT Bigbandissa.

 

Ohessa vielä listaus eri kokoonpanoistani:

Kokoonpanot
Tuukka_Nygård_-_Muusikko_-_Soitonopettaj

Aktiivisena:

JSSB (Bile- ja covermusiikkia) 

www.facebook.com/JSSB

TT Bigband 

www.ttbigband.com

Keinonen & Nygård 

Jazzkitara-duo

Ei aktiivisena:

Matkalla (omaa musiikkia) www.facebook.com/matkallaband

Mainittavimmat sijaisuudet:

Jari Sillanpää & Men In Black

Teemu Roivainen & Maria Tyyster

JSSB FACEBOOK II nettisivut.jpg
Kuuntele
Striimaa
  • Apple Music - White Circle
  • Spotify - White Circle